fbpx

Πολιτική Απορρήτου

Το παρών δεσμεύεται να διασφαλίζει το απόρρητό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο ή / και τις υπηρεσίες μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ορισμοί

  • Προσωπικά Δεδομένα: – κάθε πληροφορία σχετικά με φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να προσδιοριστεί.
  • Επεξεργασία – κάθε ενέργεια ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
  • Υποκείμενο δεδομένων – ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
  • Παιδί – φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.
  • Εμείς / Εμάς (κεφαλαία ή όχι) – Η Εταιρεία μας.

Αρχές Προστασίας Δεδομένων

Ακολουθούμε τις ακόλουθες αρχές όσον αφορά την προστασία των δεδομένων σας:

  • Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Πάντα θεωρούμε τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
  • Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό Προσωπικών Δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι

Το Υποκείμενο Δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα στην πληροφόρηση – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία, ποια δεδομένα συλλέγονται και από πού, καθώς γιατί και από ποιον επεξεργάζονται.
  2. Δικαίωμα πρόσβασης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
  3. Δικαίωμα στην διόρθωση – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβής ή ελλιπής.
  4. Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όταν ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  6. Δικαίωμα διατύπωσης αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας – δηλαδή σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ.
  7. Δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ· και να μην υπόκεινται σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκείτε όταν προκύπτει αποτέλεσμα του προφίλ που παράγει νομικά αποτελέσματα που επηρεάζουν σημαντικά εσάς.
  8. Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν Επεξεργαστή σε άλλο.
  9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάσει των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας παράσχουμε έναν λόγο για αυτό. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το αίτημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  10. Δικαίωμα για τη βοήθεια της εποπτικής αρχής – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για τη βοήθεια μιας εποπτικής αρχής και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημίωσης.
  11. Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα Δεδομένα σας

Στοιχεία που δημιουργείτε ή που μας παρέχετε

Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, μας παρέχετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία στα οποία περιλαμβάνονται το όνομα και ο κωδικός πρόσβασής σας. Ζητάμε επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου ή στοιχεία πληρωμής στον λογαριασμό σας. Ακόμη κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι με έναν Λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε να μας παρέχετε κάποια στοιχεία, όπως μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε επίσης το περιεχόμενο που δημιουργείτε μέσω της φόρμας ζήτησης ή σχεδίασης, όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.


Στοιχεία που έχετε δημοσιοποιήσει

Μπορεί να συλλέξουμε στοιχεία που έχετε δημοσιοποιήσει (σε οποιαδήποτε μορφή) για εμπορικούς / διαφημιστικούς σκοπούς, ή/και για καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

  • παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού σας. Παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας, καθώς και για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία
  • βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας
  • εκπληρώσουμε κάθε υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους και / ή με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να σας αναγνωρίσουμε.
  • Για να σας παρέχουμε κάποια υπηρεσία, ή να σας προσφέρουμε προϊόν.
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές * (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας)
  • για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων / υπηρεσιών που προσφέρονται / παρέχονται.
  • να διεξάγουμε ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με την ιστορία αγορών σας / συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές καμπάνιας (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
  • για άλλους σκοπούς για τους οποίους έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. Εξοικονομούμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:

  • η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
  • η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας και
  • θα υπήρχε κατάλληλη διασφάλιση για την Επεξεργασία.

Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Τα Προσωπικά σας δεδομένα παρέχονται σε μερικές περιπτώσεις σε αξιόπιστους συνεργάτες μας προκειμένου να καταστήσουμε δυνατή την παροχή της υπηρεσίας σε εσάς ή να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας.

Θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους ή δημόσιους υπαλλήλους μόνο όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε. Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους εάν έχετε συναινέσει σε αυτό ή αν υπάρχουν άλλοι νομικοί λόγοι.

Πως διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και τη μεταφορά δεδομένων (όπως το HTTPS). Χρησιμοποιούμε “ανωνυμοποίηση” και “ψευδωνυμοποίηση” όπου είναι κατάλληλο. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις.

Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρχει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.

Αν έχετε λογαριασμό μαζί μας, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε (ή να συλλέξουμε εν γνώση μας) πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ρυθμίσεις, ανατρέξετε στην Πολιτική για τα cookies.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου χωρίς καμία προειδοποίηση. Έχετε την υποχρέωση να επισκέφθεστε αυτήν την σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να ελέγχετε για τυχόν προσθήκες / αλλαγές.
Τελευταία τροποποίηση: 8 Μαρτίου, 2022

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies.

Στοιχεία Επικοινωνίας Αρχής Προστασία Δεδομένων(ΑΠΔ)

Ιστότοπος: www.dpa.gr
Email: contact@dpa.gr
Τηλέφωνο: +30 210 6475 600

Στοιχεία Επικοινωνίας Αρχής Προστασία Δεδομένων(ΑΠΔ)

Ιστότοπος: www.dpa.gr
Email: contact@dpa.gr
Τηλέφωνο: +30 210 6475 600

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ή / και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας.

Πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

  • παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού σας. Παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας, καθώς και για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία
  • βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας
  • εκπληρώσουμε κάθε υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους και / ή με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να σας αναγνωρίσουμε.
  • Για να σας παρέχουμε κάποια υπηρεσία, ή να σας προσφέρουμε προϊόν.
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές * (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας)
  • για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων / υπηρεσιών που προσφέρονται / παρέχονται.
  • να διεξάγουμε ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με την ιστορία αγορών σας / συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές καμπάνιας (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
  • για άλλους σκοπούς για τους οποίους έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. Εξοικονομούμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:

  • η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
  • η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας και
  • θα υπήρχε κατάλληλη διασφάλιση για την Επεξεργασία.

Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.

Πως και γιατί χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

  • παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού σας. Παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας, καθώς και για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία
  • βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας
  • εκπληρώσουμε κάθε υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους και / ή με τη συγκατάθεσή σας.

Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για να σας αναγνωρίσουμε.
  • Για να σας παρέχουμε κάποια υπηρεσία, ή να σας προσφέρουμε προϊόν.
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές * (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας)
  • για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων / υπηρεσιών που προσφέρονται / παρέχονται.
  • να διεξάγουμε ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με την ιστορία αγορών σας / συμπεριφορά περιήγησης ως νόμιμο συμφέρον μας.

Με τη συγκατάθεσή σας, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και προσφορές καμπάνιας (από εμάς ή / και τους προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες μας).
  • για άλλους σκοπούς για τους οποίους έχουμε ζητήσει τη συγκατάθεσή σας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα. Εξοικονομούμε τα στοιχεία χρέωσής σας και άλλες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για εσάς για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για λογιστικούς σκοπούς ή άλλες υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο.

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:

  • η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
  • η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας και
  • θα υπήρχε κατάλληλη διασφάλιση για την Επεξεργασία.

Θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς.


Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Copyright vsr.gr